Saturday, December 3, 2016

NÄIDISPOOMINE ehk A:S:E ja A:V eri


CF99AE10

 

PUKA VALLAVOLIKOGU

 

                                                                                                                      02.12.2016

 

Lp Volikogu liige

 

 

Kutse volikogu istungile

 

Volikogu istung toimub kolmapäeval 07. detsembril 2016 algusega kell 16.00 Puka Rahvamajas.

 Päevakorra projekt:

            1. Vallavanema umbusaldamine

Ettekandja: Ana Vink

 2. Vallavalitsuse liikme umbusaldamine

Ettekandja: Ana Vink

 2. Eelarve ja majanduskomisjoni  liikmete kinnitamine

Ettekandja: Heikki Kadaja

 4.  Revisjonikomisjoni liikme valimine

Ettekandja: Ana Vink





 


Puka volikogus üks umbusaldus teise järel ja ühinemisplaanidel kriips peal
3. detsemb
Umbusaldamise põhjused otsitud?
Järgmisena sai sõna volikogu liige Ana Vink, kes luges ette seitsme volikogu liikme allkirjastatud umbusaldusavalduse vallavanem Andrus Looskarile ja vallavalitsuse liikmele Ermo Kruusele.
Looskarit süüdistatakse selles, et Puka alevikku paigaldatud valvekaameratega rikutakse isikukaitseandmete seadust - nimelt puuduvad Puka alevikus teavitavad sildid jälgimisseadmete olemasolu kohta. Lisaks väidetakse vallavanem olevat rikkunud hangete koostamisel Puka valla hankekorda, mille kohaselt alla kahe tuhande euro pakkumuste korral otsustab majanduslikult soodsama pakkuja vallavanem. Mõnel juhul aga ei olevat toimunud parimate pakkumuste väljaselgitamist ja konkureerivate pakkumuste võtmist ning on sõlmitud tehingud tööde teostamiseks volikogu liikme Silver Laksiga. Teemaks mullakoorem ja liivakoorem mis viidi enne jaanipäeva Puka kalmistule. Kas poleks inimlikum vähemalt meie seast lahkunud armsad omaksed nendest totratest poliitmängudest rahule jätta. Pakkumuste võtmise nõuet olevat eiratud ka teede parandamiseks asfaldisegude ostmisel.
Lisaks heideti vallavanemale ette valla koolide töösse sekkumist ja ka seda, et vallavanem on ilma volikogu nõusolekuta alustanud läbirääkimisi ASga Emajõe Veevärk eesmärgiga anda neile üle AS Puka Vesi.
Vallavalitsuse liikmele Ermo Kruusele heidetakse aga ette, et ta on ühinemiste juhtkomisjoni meililistis kahjustnud Puka mainet. Mina ei tea kedagi kes teab kedagi, kes ei teaks, kes on kahjustanud ja lollaka järjekindlusega jätkab Puka maine kahjustamist.
      Punasega kommentaarid blogijalt.



No comments:

Post a Comment