Thursday, November 3, 2016

?????????????????????

 Kallid blogihuvilised. Paljudel ongi arusaamatu, mis on viimastel nädalatel juhtunud kas blogijaga ja/või blogiga. Ja ongi. Blogijaga peale vananemise eriti mitte, kui ei arvesta seda, mis selle protsessiga (vananemisega) paratamatult kaasneb. Blogiga nagu näete, on halvem lugu. Nimelt kogemata ja kogenematusest kustutasin 2014. 2015 ja 2016 aasta avaldatud blogid. Miks?  Kui teaks - annaks teada. Õnneks on peres arvutiasjandust tundvaid tegelasi, kes peale tunniajalist noomimist-selgitamist ( Sa oled lollidest hulga lollim, kui ei oska ära vajuta suvalt klahve jne ) Jumal tänatud, et ei saanud arvuti kasutamise keeldu. Niisiis pusisid, jätkuvalt täädut vandudes, mitmeid päevi- öid ja leidsid interneti avarustest nii mitmedki blogid üles. Riputasin siis need uuesti blogi lehekülgedele, mitte küll avaldamise järjestuses ( 2015 ja 2016 a.osad avaldatud lood)  Viimase loo avaldasin 16. juulil arvamusega mis saab volikogu tööst sõnadega ... näeme oktoobris. Saatuse kiuste siis on käes juba november. Volikogusse on naasnud juulis kolmekuulisele pausile läinud liikmed. Midagi eriliselt põrutavat pole toimunud, volikogu jätkab tavaliste toimetustega, põhiküsimusteks siis haldus- ja haridusprbleemid. 1nov. asus Puka keskkooli tööd koordineerima uus juht. Halduskorralduses on ees oluline etapp, nimelt 11. ja 13. novembril rahvaküsitlus ühinemisarvamuse selgitamiseks. Olgem aktiivsed ja andke teada oma soovist ühineda/mitte ühineda Palupera-, Rõngu-, Rannu-, Konguta-,Puhja valla ja Elva linnaga. Järgmises blogis ehk lühidalt ühinemisega kaasnevast ( plussidest -miinustest) pikemalt. Seniks siis kõigile ilusat talve algust. Volikogule arukaid ja motiveerituid otsuseid. Puka rahva elujärje parandamiseks. Ärgem laskem end häirida kummalistest tegevustest, nagu .... !!!


     
MeieJ ^10.2016


Pöördumine Puka Vallavolikogu poole, Valga Maavanema poole, Eesti Vabariigi haldusreformi komisjoni poole.
Puka valla kodanikud ei ole saanud võimalust kaasa rääkida Puka vallas haldusreformi läbiviimise kohta. Soontaga küla elanikud on soovinud liituda Helme valla suunas, Meegaste küla elanikud on soovinud liituda Otepää valla suunas. Sangaste valla algatatud ühinemisläbirääkimiste algatamisest Puka Vallavolikogu loobus ilma aruteluta, hoolimata elanike vastuseisust.
Tulenevalt Kohaliku omavalitsuse korralduse seaduse paragrahvist 32 soovime, et ühinemisläbirääkimiste tulemusena koostatud Elva linna, Konguta valla, Palupera valla, Puhja valla, Puka valla, Rannu valla ja Rõngu valla ühinemislepingu projekti ja Eesti territooriumi haldusjaotuse seaduse § 7 lõikest 7 põhjal haldusterritoriaalse korralduse ja haldusüksuse piiride muutmise küsitluse teel kohaliku omavalitsuse üksuse elanike arvamus väljaselgitamisel asjaomase haldusterritoriaalse korralduse ja haldusüksuse piiride muutmise kohta viiakse läbi Puka vallas selliselt, et selgitatakse küsitluse tulemused välja külade lõikes ja kodanikele antakse võimalus vastata lisaks Elva linna, Konguta valla, Palupera valla, Puhja valla, Puka valla, Rannu valla ja Rõngu ühinemise kohta esitatud küsimusele ka Sangaste vallaga, Otepää vallaga ja Helme vallaga või moodustatava Tõrva vallaga liitumise kohta.


Puka valla kodanikud:  26 allkirja


    Meie tuntud naljamees PRIIT AIMLA on eesti suureks probleemiks (hädaks ja viletsuseks) lugenud seda, et  KAIKAID ON PALJU AGA KODARAID VÄHE
 Tõene ja tabav tõdemus ju? 

No comments:

Post a Comment