Monday, January 9, 2012

Halloo KOSMOS

Miks - Jah just miks loobuvad ja on loobunud kõikides volikogu koosseisudes neile valijate poolt antud mandaadist võimekad saadikud, saigi peamiseks argumendiks miks kandideerisin volikokku viimastel valimistel. Tunnistan, kõik asjaosalistelt saadud vastused: suur mõtetus, tsirkus-partseloona, absoluutne aja-ja närvide raiskamine, ainus õige tegu,  puhas formaalsus, puudub pisemgi soov probleemide lahendamiseks läbi arutelude, salatsemine ja semutsemine j.n.e. osutusid tõesteks. Kui selles on minul nüüd selgus majas, siis Mikse? on juurde lisandunud enam kui küll. Mõned neist ; miks pole Puka vallavolikogus osalusdemokraatiat, miks  eiratakse kehtivaid valla põhimäärust ja vallavolikogu reglamenti, miks süüdistatakse opositsiooni (oi kuidas see termin mulle ei meeldi) koostöö puudumises ja samas eiratakse sinna lahterdatud saadikute poolt tehtud ettepanekuid selle parendamiseks.
     Järgnevalt blokk mikse, millede märksõnaks võiks olla RAHA EI OLE.(loe:ja tahtmist ka pole)
    Miks kehtiv valla üldplaneering on täiendustetata aastast 1999.a.
 Miks valla arengukavalt( 2003-2017), mis on volikogu tõõ alusdokumendiks, pühitaks tolm vaid siis kui on vaja taotleda järjekordset toetust mõnele projektile ( olulisele ja vajalikule? kes teab?)
    Miks valla koduleht on ilmetu ja raskesti käsitletav.
   Miks pole aastaid ajakohastatud nii vallavalitsuse kui ka allasutuste teenistujate ametikohtade struktuuri.
   Miks on Puka vald üks vähestest valdadest kus pole valitud külavanemaid.
  Miks on palju rahulolematust Puka rahvamaja töökorralduse kohta.
  Miks on lastud habemel kasvada põlvini kooli ja lasteaedade võrgu haldamise- juhtimisese probleemide otstarbekal lahendamisel.
   Ehk selleks korraks miksidest piisab, hea kui mõni neist vastuse saab.Aga vaevalt, et see sealt pilvede pealt tuleb. Ehk kunagi leitakse isegi mõnele miksidest ka lahendus,, igaljuhul kõigil volikogu liikmetel oleks kasulik vaadata  peeglisse ja ehk kuskilt kuklapoolt saadud impulss ütleb kas jäärapäiselt põlvitada ja kummardada või selg sirgu ajada ning edasi-tagasi- vasakule või paremale. Igal neljal juhul (puhul) suurem valik kui vabadus  hääletusel tõsta vasak või parem käsi. Valik on Sinu, minu, meie kõigi, Edu selleks.
   Järgmise loo märksõnaks on RAHA

No comments:

Post a Comment