Thursday, May 16, 2013

KAS ON ROHTU MIS AVITAB

           Tänasest volikogu tegemistest ja otsustamistest palju ja pikka juttu ei tule. Kõik on kokkuvõtlikult kirjas eelnevates  blogides. Ei olnud ju muud lootagi. Kodutöö oli hoolikalt tehtud. Edasi oli vaid vormistamise küsimus, mis taas kulges volikogule omaselt: kummaliselt. OÜ PUKA VESI  asutatakse taas ja 2012a. vallavalitsusele meelepärase  audiitorfirma poolt hääletas 6 volikogu liiget. Ülejäänud seitse selle otsuse hääletusel ei osalenud. Segaduse audiitorfirma valimisel lahendab tõenäoliselt halduskohus.
Oli ka üks uuenduslik element. Nimelt andis volikogu liige härra Andrus Looskari kõigile teada et salvestab istungi diktofonile. See ei meeldinud mitte sugugi vallavanemale, mistõttu viidi läbi hääletamine. Volikogu liikmetel aga selle vastu midagi polnud ja vallavanemal tuli sellega leppida. Niisiis, kui on huvilisi keda huvitab istungi kulg, saab Andruselt teada ja kuulata. Oli väga palju küsimusi ja küsitavusi. Oli vastuseid ja vasturääkivusi. Oli tõesti nagu küsimuste-vastuste õhtu mida kõige ilmekamalt saab kokku võtta Eesti kuulsama humoristi Priit Aimla poolt öelduga:
   KÜSIMUSED OLID VASTATAVAD aga VASTUSED OLID KÜSITAVAD

 P.S. Kuna pealkiri on ka küsimus, proovin anda (mitteküsitava) vastuse. Võtan appi vana-vana, kahjuks küünilise rahvatarkuse : Küürakat parandab ainult haud.

1 comment: